Erdős Péterné dr.
vezető tanácsadó, ügyvezető igazgató
szakértői engedély: 14/04839-2/2007

Bemutatkozás

printnyomtatás
Közel tíz éve működő családi vállalkozásunk fő területe a környezetvédelmi szakértői tevékenység és szaktanácsadás, melynek alapját több mint 30 éves tapasztalataink képezik. A közigazgatás és az ipar területén végzett több évtizedes szakmai tevékenységünknek köszönhetően, a hazai és nemzetközi környezetvédelem fejlődésének nem csak részesei lehettünk, hanem alakításában is szerepet vállalhattunk.

Cégünknél a naprakész felkészültség alapkövetelmény, tevékenységünket Megrendelőink érdekében, a környezet iránti elkötelezettséggel végezzük. Számos partnercéggel alakítottunk ki együttműködést, így mindig a legmegfelelőbb összetételű szaktudást tudjuk mozgósítani egy-egy konkrét vállalásunk teljesítése során.

Ismerje meg szakterületeinket, és ha segítségére lehetünk, keressen minket bizalommal!

Cégünk környezetvédelmi szakértői és tanácsadói tevékenységét  Erdős Péterné dr. vezető tanácsadó, regisztrált környezetvédelmi szakértő irányítja, aki a társaság egyik ügyvezetője és tulajdonosa is. Tanulmányait a Budapesti Műszaki Egyetemen folytatta, Vegyészmérnöki diplomáját 1977-ben, környezetvédelmi szakmérnöki diplomáját 1985-ben, műszaki doktori oklevelét 1988-ban szerezte. 

Több évtizedes, mindvégig a környezetvédelemhez kötődő pályafutása során jelentős szakmai, vezetői, szervezői és vállalkozói tapasztalatra tett szert, elsősorban a környezetvédelmi közigazgatás és az ipari környezetvédelem területén. Aktív felsőfokú angol és középfokú német nyelvtudása lehetővé tette számára, hogy nemzetközi környezetvédelmi tevékenységekbe is bekapcsolódjon.

Hazai és külföldi szakmai szervezetekben a szakterület számos neves képviselőjével volt alkalma együttműködni. Egyik alapító tagja volt az Országos Környezetvédelmi Tanácsnak.

   Életrajz letöltése »

Környezetvédelmi közigazgatás
Települési hulladékgazdálkodás
Környezeti menedzsment
Ipari környezetvédelem
Környezetvédelmi kommunikáció